Нападателят на Челси Фернандо Торес обяви, че иска да остане в клуба и се надява да получи тази възможност от новия мениджър Жозе Моуриньо. Както е известно, Торес е спряган за сигурен напускащ, а името му се включва в бартерна сделка за привличането на Едисон Кавани от Наполи. Сериозен интерес към него има и от Барселона.

”Искам да печеля трофеи и купи и няма по-добро място за това от Челси под ръководството на Жозе Моуриньо. Надявам се, след като приключи участието ми в турнира за купата на Конфедерациите да се завърна в Лондон и да покажа, че мога да съм най-добрия нападател за Челси. Вярвам, че с новия мениджър отбора ще се промени. Погледнете само визитката на Моуриньо и ще разберете от къде идва оптимизмът ми. Всички нападатели с които е работил са правили страхотни сезони. Когато говорих с него, той каза, че ще ме направи по-добър. Това ме мотивира и се надявам да остана в Челси и да покажа, какво мога”, коментира Торес.

Той призна, че в последните дни не се е чувал с Моуриньо.

“Той не иска да говори с играчите, докато са ангажирани с националните си отбори. Ще се видим след завръщането ми в Англия. Знам, че ме свързват с Барселона, но моите планове включват само Челси и се надявам да остана в отбора”, допълни нападателят.