Въпреки ужасяващия сезон, който прави Ливърпул, звездата на тима Фернандо Торес все още не е изгубил оптимизъм. "Червените" бяха изхвърлени от Шампионската лига още в груповата фаза, а във Висшата лига заемат незавидното седмо място във временното класиране.

В интервю за FIFA.com Торес заяви, че феновете не са видели най-доброто от него, и че не е късно да се отвори нова страница за клуба.

"Честно казано, нямахме късмет в повечето двубои досега, а в лична насока аз си върша работата добре и трябва да продължавам така. Просто се нуждаехме от повече късмет като отбор, който е способен да се бори за трофея".

"За нещастие този сезон не тръгна както желаехме, но най-доброто от нас тепърва предстои. Да се надяваме, че можем да направим серия от добри представяния до края на сезона. И кой ли знае? През май може да говорим колко добра е била тази година за нас!"

"Уверени сме, че можем да смалим точковата разлика и това е, което искаме. Обективно сме същия отбор, който завърши втори миналия сезон и ще направим всичко да подобрим ситуацията, в която се намира тима", коментира Фернандо Торес.

Ливърпул се намира на седма позиция във временното класиране в Премиершип, на 5 точки от четвъртото място, където е Манчестър Сити./ БЛИЦ