Испанският нападател на Челси Фернандо Торес, заяви, че е разочарован от отношението към него и обмисля бъдещето си в клуба.

"Не съм щастлив. Преди мача мислех, че това ще е един от най-добрите ми моменти и се появих с голямо желание и амбиция. Но после трябваше да остана резерва. Бях много разочарован, когато видях стартовия състав, може би не съм бил по-разочарован в целия си живот. В края успях да поиграя малко и да помогна на тима. Сега си мисля, че си струва, но истината е, че преминах през някои много лоши моменти", сподели Торес.

"Искам да благодаря на семейството ми, на собственика на клуба, който винаги ме е подкрепял и най-много на феновете. Ако не бяха те, на много пъти през този сезон щях да се предам. Исках да бия дузпа, но не ми дадоха. Този сезон почувствах неща, които досега не бях чувствал. Смятам, че се отнесоха с мен по начин, който не очаквах. Имахме много разговори и сега сезонът е свършил. Ще говорим отново, за да видим какво ще стане в бъдещето, защото това не е ролята, заради която дойдох", коментира Торес.

"Преминах през най-лошите си моменти в кариерата по време на този сезон и не искам да ги изживея отново. Имаше много възходи и падения, понякога се чувствах изгубен, не знаех какво да правя и къде да бъда. Перфектно за мен ще бъде, ако някой ми каже какво ще се случи. Каква роля ще имам, какво се очаква от мен и самият аз да преценя струва ли си", завърши Ел Ниньо.