Нападателят на Ливърпул Фернандо Торес призова клубът най-после да намери нови собственици, тъй като само по този начин "мърсисайдци" ще имат шанс да се борят за титлата. Американците Джилет и Хикс са готови да се разделят с акциите си, но до момента така и не могат да се разберат с някой от кандидатите.

"За нас е от огромно значение да дойдат нови собственици, защото само така ще станем по-силен отбор, който да може да се конкурира с останалите", сподели Торес.

"Не мисля, че изоставаме чак толкова от Челси и Манчестър Юнайтед, макар че последния сезон бе разочароващ. Преди това обаче завършихме само на 4 точки от Манчестър Юнайтед. Надявам се, че ще намерим консорциум, който ще купи клуба и ще помогне във финансово отношение да бъдем равностойни на Юнайтед и Челси" добави испанският национал.

"Доволен съм, че Стивън Джерард остана при нас. Ще видим какво ще стане този сезон. Ситуацията е деликатна, тъй като не сме в Шампионската лига, но все пак сме един от най-големите отбори в Англия. Трябва да имаме високи цели и една от тях за мен е да помогна на отбора да се върне там, където му е мястото - на върха. Още в деня, в който се завърнах за първа тренировка казах, че бъдещето ми е в Ливърпул. Имам договор до 2013 година", каза още Торес. /БЛИЦ