Франческо Тоти ще подпише договор с Рома за още един сезон. Специална клауза в контракта сочи, че след това Принца на Рим ще се обвърже с клуба като директор за шест години.

Според „Кориере дело Спорт“ от управата на „вълците“ искат Тоти да играе още една година за тима, въпреки че през септември ще навърши 40 години. За този един сезон нападателят ще получи един милион евро. Президентът на Рома Джеймс Палота ще пристигне от Бостън в края на сезона, за да обяви лично новия договор на Франческо Тоти.

Очаква се в контракта да има промени и относно имиджовите права на Принца на Рим. Най-вероятно голяма част от тях ще преминат в клуба, който планира серия иновативни продукти с лика и името на клубната си легенда.

Самият Тоти е пред своя мач № 600 за Рома. Той може да постигне това още утре, ако се появи на терена в двубоя с Киево. Дебютът на нападателя за „вълците“ беше на 28 март 1993 г. При победата с 2:0 над Бреша. Принца на Рим напоследък демонстрира, че още може да бъде важен играч за „джалоросите“, тъй като вкара решителни голове въпреки ролята си на резерва.

 Резултати, програма и класиране в Италия - ТУК !!!