Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти е спряган за завръщане в Лондон, но не като мениджър на Челси, който води от 2009 до 2011 година, а начело на Тотнъм като заместник на Тим Шерууд.

Според „Дейли Мейл”, босът на „шпорите” Даниел Леви следи отблизо ситуацията около Анчелоти в „кралския клуб” и ако се стигне до неговото освобождаване при провален сезон без трофей, ще му отправи оферта.

На този етап Тим Шерууд получава доверието на ръководството на Тотнъм и дори планира лятна селекция, но едва ли ще запази мястото си, ако наистина Даниел Леви пожелае да привлече Анчелоти, чието име се спряга за евентуален заместник и на Дейвид Мойс в Манчестър Юнайтед.

Според последните слухове, Леви се е отказал от опциите да доведе някой от двамата холандци Луис ван Гаал или Франк Де Бур на „Уайт Харт Лейн”. Ван Гаал напуска холандския национален тим след Свтовното в Бразилия от 12 юни до 13 юли и вече изрази желание да води тим от английската Висша лига, докато Де Бур се чувства щастлив начело на Аякс.