Тотнъм ще подпише с черногорския национал Мирко Вучинич до няколко дни въпреки твърденията не неговия мениджър Алесандро Луки, че е водил разговори с представители на Манчестър Юнайтед.

Според авторитетният футболен сайт Goal.com “шпорите” ще финализират с Рома сделката за Вучинич още преди клубния бос Даниел Леви да е заминал на двуседмична почивка. Тотнъм ще плати за нападателя 17 милиона евро, въпреки че босовете на “римските вълци” искаха първоначално 20 милиона евро.

"Срещнах се с хора от Манчестър Юнайтед и говорихме за Вучинич, но не можахме да постигнем споразумение. Юнайтед трябва да се потрудят доста, за да видят Мирко на “Олд Трафорд”, сподели мениджърът на играча Алесандро Луки пред lasignoraingiallorosso.it.

“Информацията за интерес на Манчестър Юнайтед към Вучинич е за отклоняване на вниманието. Ние водим разговори с Рома ежедневно от 2 седмици насам и не знам Вучинич да е чувал, че от Юнайтед го искат. Той категорично ни увери, че мисли за преминаването си в Тотнъм”, заяви източник на Goal.com от обкръжението на “шпорите”. /БЛИЦ