Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап започна да мисли за подсилване на тима си във връзка с предстоящото участие на тима в Шампионската лига. Една от целите на специалиста е играещата легенда на Реал (Мадрид) Раул, пише “Нюз ъф дъ Уърлд”.

“Шпорите” вече са се свързали с агента на нападателя Гинес Карвахал и се надяват, че могат да привлекат капитана на “белия балет” със свободен трансфер през лятото. 32-годишният Раул, който печели по 5 милиона паунда на година, вкара едва 7 гола за 39 мача през този сезон, а само преди година реализира 24 попадения.

Той бе награден с доживотен договор от предишния президент на Кралския клуб Рамон Калдерон. Контрактът се подновява всяко година, ако нападателят е изиграл 30 или повече мачове за тима през сезона.

Испанският национал няма гаранция, че ще изиграе този брой срещи през следващия сезон и има вероятност да бъде оставен да си тръгне след 16-годишна служба на “Сантяго Бернабеу” срещу минимална трансферна сума.

Според “Мейл от съндей” Тотнъм ще привлече и Крейг Белъми от Манчестър Сити. Трансферът на скандалджията ще струва на “шпорите” 6 милиона паунда. Белами не се разбира с мениджъра на “гражданите” Роберто Манчини, а в сряда след загубата на тима с 0:1 от Тотнъм в директен сблъсък за място в Шампионската лига уелсецът се поздрави доста топло с Хари Реднап./БЛИЦ