Във Висшата лига продължават да обсъждат рестарта на шампионата, но Тотнъм вече може да плаши съперниците си с отлично подготвен воин, готов да се пребори противниците като истински Рамбо.

27-годишният нападател на „шпорите“ Хьон Мин Сон завърши с отличие триседмичното си военно обучение, което премина в родната си Южна Корея. Той дори завърши на първо място от всички 157 курсанти и получи наградата „Пилсун“.

Сон се завърна в родината си през март, за да завърши лечението на счупената си ръка, докато първенството в Англия е прекратено заради пандемията от коронавирус.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Всички южнокорейски мъже са длъжни да преминат наборна военна служба за 21 месеца до навършването на 28 години. Нападателят на Тотнъм си извоюва изключение, след като през 2018 г. изведе националния отбор на страната до златните медали от Азиатските игри. Той обаче трябваше да премине през съкратен курс по военно обучение.

Вчера Хьон Мин Сон завърши успешно учебния цикъл, който проведе с военноморския корпис, разположен на остров Джаджу в южната част на страната. Обучението му включваше стрелба (където порази и десетте си мишени), умения с използването на щик, тренировки за химически, биологични и радиологични атаки, индивидуални бойни умения и прилагане на първа помощ.

Въпреки че завърши с отличие военното си обучение, Хьон Мин Сон има да изпълни още едно задължение към обществото на Южна Корея. Той трябва да отслужи 544 часа обществено полезен труд в рамките на следващите 34 месеца.