Участието в Шампионска лига е основната мечта на Тотнъм за този сезон. Тя ще има по-добри шансове да се сбъдне, ако „шпорите“ надвият Нюкасъл като гости.

Тотнъм е отборът с най-добри шансове за четвъртата позиция в класирането, тъй като е с мач по-малко от Астън Вила и води на 6-ия Манчестър Юнайтед с 11 точки. Анге Постекоглу имаше възходи и падения в първия си сезон начело на „шпорите“, но класиране за ШЛ ще бъде чудесна основа за развитие.

По-рано през сезона "шпорите" разгромиха Нюкасъл с 4:1, а това означаваше и край на една дълга серия от негативни резултати през ноември и декември.

Програмата несъмнено ще бъде тежка, защото до края на кампанията Тотнъм играе срещу трите тима в челото – Арсенал, Ливърпул и Манчестър Сити. В програмата влиза и дербито с Челси.

Нюкасъл има надежда, че ще играе в Европа, но отборът на Еди Хау е раздиран от кадрови проблеми и може би вече мисли как да реагира през следващия сезон. „Свраките“ са 8-и и ще се конкурират с Уест Хям и Манчестър Юнайтед.

 В inbet може да намерите привлекателни предложения със завишени коефициенти и MEGABOOST: 

  • Гол преди 15-ата минута – 2.60

  • Автогол в мача – 10.00

  • Гол на Александър Исак – 2.35

  • Гол на Ричарлисон – 2.70

  • Над 11.5 точни удара в мача – 2.25

Успехът за Нюкасъл е оценяван на 2.77, а ставката за успех на гостите е 2.31. Равенството е с коефициент 4.15.

Всички възможности за двубоя на inbet.com.

18+ Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на inbetcasino.com/отговорна-игра/