Ръководството на Манчестър Юнайтед вече е взело решение, че предстои раздяла с Оле Гунар Солскяер, информира „Манчестър Ивнинг Нюз“. Управата е стигнала до извода, че 48-годишният норвежец е неспособен да промени представянето на „червените дяволи“.

В британските медии отдавна се коментират различните варианти за заместник на Солскяер на „Олд Трафорд“. Един от тях е Зинедин Зидан. В тази връзка бившият съотборник на Зизу в националния отбор на Франция Еманюел Пти направи изключително интересно изказване.

„От сигурен източник знам, че Зидан в момента ходи на уроци по английски. Той говори много езици, но английският не е сред тях. Дори и да не поеме Манчестър Юнайтед, познанието на този език ще му е от полза в треньорската кариера“, обяви Пти.

В същото време друг от фаворитите за заместник на Оле Гунар Солскяер – Брендън Роджърс, коментира слуховете за възможността да застане начело на „червените дяволи“.

„Първо, знак на неуважение е въобще да ми задавате подобни въпроси, тъй като оборът си има треньор в момента. Второ – не мога да коментирам тези информации, тъй като те не са истина. Много съм доволен да работя в Лестър. В момента единствените ми мисли са свързани само с предстоящи мач с Челси“, коментира Роджърс.