ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Испанският футбол е в траур, след като млада футболна звезда почина внезапно. Естрела Мартин беше редовен член на националния отбор на Испания за жени до 15 години и играеше за отбора на Лига F Спортинг Клуб де Уелва.

„Спортинг де Уелва с прескърбия съобщава смъртта на нашата футболистка Естрея Мартин Раско в родния ѝ гранд Аямонте. Принадлежаща към отбора на кадетите на нашия клуб и обичайна част от селекцията на женския национален отбор до 15 години, ни напусна днес, оставяйки мъка на семейство, приятели и всички в клуба“, се казва в изявление на клуба.

"Няма думи, които да утешат семейството и приятелите. Цялата ми подкрепа и сила е за тях. Лети високо, звезда. Ти ще бъдеш звездата, която винаги ще ни води“, сподели президентът на клуба Мануела Уелва.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Тренировките на Спортинг бяха отменени, а от клуба изпратиха официално искане до федерацията двубоят срещу Севиля тази събота да бъде отложен.

Местните медии съобщават, че тя е намерена мъртва в дома си, след като предния ден е тренирала както обикновено.

Съболезнователни телеграми бяха изпратени от целия испански футбол, включително от гранда Реал (Мадрид).

„Реал (Мадрид), неговият президент и неговият Борд на директорите дълбоко оплакват смъртта на Естрела Мартин, играч на младежкия отбор на Спортинг Уелва. Клубът иска да изрази своите съболезнования и привързаност към нейното семейство, нейните съотборници, нейния клуб и нейните близки. Почивай в мир", написаха от "кралския" клуб.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК