ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Младата бразилска футболна звезда Жиан Кайо бе намерен мъртъв в дома си само на 21 години.

„С голяма тъга и ужас ФК Итуано съобщава за смъртта на Жиан Кайо Гомес Соарес. Тялото беше намерено безжизнено в дома му. Вратарят Жиан Кайо, роден в Парана, беше на 21 години. Той пристигна при младежите до 20 години на Итуано през 2021 година и беше титуляр в шампионата на Паулиста през същата година, титуляр в Купата на Сао Пауло през 2022 година, а също и в шампионата Паулистао през същата година. Обещаващ и качествен, той беше включен в първия отбор за сезон 2023“, написаха от ФК Итуано в социалните мрежи.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

„Дълбоко съжаляваме за тази голяма загуба и отправяме молитвите си към него, семейството му и приятелите му. ФК Итуано предоставя цялата необходима подкрепа и внимание на семейството в този момент на дълбока болка. Възможно най-скоро, след одобрение от властите и семейството, ще разкрием допълнителна информация“, добавя бразилският клуб от местната Серия „Б“. Това е бившият клуб на една от звездите на Арсенал Габриел Мартинели.

Кайо беше открит без да реагира в дома си в събота вечерта, а неговият клуб изигра емоционален мач в неделя, след като спечели с 2:0 срещу Санто Андре. Вратарят беше част от юношеската школа на Сао Пауло.

„С голяма скръб и ужас футболният клуб Сао Пауло съжалява за смъртта на вратаря Жиан Кайо, който премина през базата #MadeInCotia и беше в Итуано. Нашите съболезнования и солидарност към семейството, приятелите и @ituanofc, желаем на всички вас да намерите сили в този момент на болка“, написаха от Сао Пауло в свое изявление.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК