Мексиканският национал Ървинг Лозано е благодарен на треньора на Наполи Дженаро Гатузо за търпението му след тежкия първи сезон в Серия "А", но въпреки това сравни италианския специалист с чудовище, когато е ядосан.

"Безкрайно съм благодарен на мексиканските фенове, които ме подкрепят. Гатузо има свой стил, той е прям, а когато се ядоса, става чудовище. Има силен характер, но трябва да се адаптирате към него. Мисля, че съм се научил как да общувам с треньора и как да се справям с него. Опитът, който имах миналата година, ми отвори очите. Той е добър човек, не се съмнявам в това", заяви 25-годишният футболист за мексиканска телевизия.

Бившият играч на Пачука е най-добрият голмайстор на клуба през този сезон с 4 гола в 6 мача.

"Много хора не знаят какво се случи през миналия сезон. Беше много сложна година. Много пъти казвах на жена си: Какво правим тук? Благодарение на Бог и помощта на съпругата ми продължихме напред. Дъщеря ми ходеше на училище, а не знаеше езика. Беше тежко, но вече се справя. Радвам се, че всички преодоляхме трудностите", откровен е нападателят, който се завърна в мексиканския национален отбор за първи път от септември 2019 година.

КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А"