Треньорът на френския шампион ПСЖ Томас Тухел се оплака от липсата на широчина в състава си преди срещата в Ница утре вечер от 21:45 часа българско време.

"За предстоящата среща с Ница няма да можем да разчитаме на контузените Неймар, Гей и Керер, които са контузени, както и на наказания Бернат. Дагба и Дракслер са под въпрос, тъй като тренират с основната група, но не са на 100 процента. Предизвикателство ще бъде без толкова основни футболисти да се справим. След паузата за национални отбори, винаги премислям колко са играли нашите национали и колко са пътували със страните си. Проблемът е, че има прекалено много навъртяни километри и срещи за някои от тях. Всяка година има надпревари на национално равнище, тази също, а това е страшно много за всеки играч", коментира Тухел.

"Килиан Мбапе и Единсон Кавани не са на 100, а по-скоро на 90 процента готови. Трябва да изчакаме малко с тях, за да не стане проблем. Мбапе тренира индивидуално, няма болка и има шанс да играе с Ница. Договорът на Кавани изтича през лятото, но не е сега времето да обсъждаме неговото продължаване", добави германският специалист.