Треньорът на китайския футболен клуб Гаугжу Фармасютикъл призна, че е пребил един от футболистите си в почивката на мач. През първото полувреме на срещата заради грешка на въпросния играч в защита неговият тим получи гол и специалистът му се нахвърлил в съблекалнята. По думите на треньора той налагал провинилия се доста силно.

Треньорът Шен Сянфу признал, че набил своя подопечен Ван Сяоши на 11 април на почивката на мача с Жежианг Лученг, който Гуанжу загуби с 2:3. Той признал, че бил вбесен от грешката на играча и го ударил два пъти преди да му се накара жестоко. След това Сянфу обявил, че е действал в интерес на отбора.
 
След този инцидент футболистът Ван Сяоши напуснал клуба си и се върнал в родния си град Ухан. Пресофисът на Гуангжу отрече, че причината за напускането на играча е побоя нанесен му от треньора.
 
В шампионата на Китай често се случват скандали свързани с употреба на сила от страна на треньорите, както и с корупция и договаряне на мачове. В същото време Шен Сянфу е един от претендентите за селекционерския пост на националния отбор на страната./БЛИЦ