Интересно сравнение направи треньорът на Спартак (Търнава) Павел Хофтих по адрес на новата звезда на “Левски” Тони Калво. Това стана на пресконференцията преди срещата между двата тима от Третия квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят е на 4 август (четвъртък) от 20:00 часа българско време в Търнава. В първата среща “Левски” победи с 2:1 на “Герена”.

Хофтих сравни юношата на Барселона с италианската суперзвезда на Манчестър Сити Марио Балотели. "Тони Калво е много интересен играч. Напомня ми на Марио Балотели. С главата мисли едни неща, а с краката прави други", обясни приликата между двамата Хофтих.

"За Левски е задължително да продължи, а за нас не е. Левски е по-добър отбор. Публиката им е страхотна и създаде отлична атмосфера. Благодаря на всички софиянци за показаното отношение. Ние мислехме, че ще загубим с три или четири гола преди мача, а впоследствие можехме да победим. Голът на Гаджев ни прекърши, въпреки че беше късметлийски. Все още не знам с каква тактика ще играем", каза още треньорът на Спартак Търнава./БЛИЦ