ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Неприятна новина за "Левски" долетя от Украйна. Треньорът на Волин (Луцк) Виталий Кварцяний заплаши, че клубът ще подаде съдебен иск срещу "сините" заради привличането на новото попълнение Рамон Лопес. Бразилецът подписа договор преди няколко дни със "сините", като от "Герена" обявиха, че той е свободен агент.

Ето обаче какво твърди Виталий Кварцяний: "Ние открихме Рамон Лопес, купихме го евтино, а в един момент за него даваха милиони. Хубаво си живя при нас, печелеше добре. Сега той успя да избяга с помощта на агента си. Ако те (б.р. - има предвид "Левски") обявят трансфера на Рамон Лопес, ще подадем иск. Той има още две години от договора си с нас", категоричен", заяви Кварцяний, цитиран от официалния сайт на Волин.

"Наскоро ни предложиха обещаващ играч на младежкия национален отбор на България, но аз отказах. И препоръчвам на всички треньори в Украйна да спрат контакт с българите, защото техните агенти са много хитри и подли. Също така съм убеден, че бившият спортен директор на Волин има роля в това", допълни наставникът./БЛИЦ