ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски получи още добри новини от Германия. Треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) Дино Топмьолер е извадил от отбора за предстоящите мачове със „сините“ четирима играчи. Причините за това са различни, при някои става дума за контузии, а други са пред трансфери. Както е известно, в четвъртък от 20:00 часа Левски приема „орлите“ в първа среща от плейофите на Лигата на конференциите. Реваншът в Германия е след седмица.

Сред липсващите играчи при картотекираните в УЕФА са Кристофер Ленц, Кристиян Якич, Рафаел Боре и Лукас Аларио. В случая с Аларио става дума за контузия. 26-годишният аржентински нападател претърпя операция на коляното и още не е възстановен.

26-годишният хърватски дефанзивен халф Кристиян Якич е пред трансфер. Интерес към него има от страна на Щутгарт, който търси заместник на капитана си Утару Ендо, преминал през миналата седмица в Ливърпул. В неделя Якич влезе като резерва при победата с 1:0 над Дармщад. В шестата минута той замени капитана Себастиан Роде, който получи контузия и със сигурност пропуска мача срещу Левски в четвъртък. За реванша във Франкфурт опитният футболист ще бъде под въпрос до последно. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Колумбиецът Рафаел Боре също е пред раздяла с Айнтрахт. Според редица информации, руският Локомотив (Москва) е готов да плати 10 милиона евро за услугите му. 27-годишният нападател не беше в групата на тима от Франкфурт за мача срещу Дармщад в неделя.

Няма яснота каква е причината треньорът Дино Топмьолер да не картотекира Кристофер Ленц. 28-годишният ляв бек също не беше в групата за неделния двубой от Бундеслигата.

Пред трансфер е и датският халф Йеспер Линстрьом. Към него интерес има от страна на Наполи, който има готовност да плати 10 милиона евро за 23-годишния футболист. 22-годишното крило Фариде Алиду беше пратен под наем в Кьолн.

КАРТОТЕКИРАНИТЕ ИГРАЧИ ЗА МАЧОВЕТЕ С ЛЕВСКИ
Вратари: Кевин Трап, Йенс Граал
Защитници: Уилям Пачо, Робин Кох, Хървойе Смолчич, Тимъни Чандлър, Аурелио Бута, Филип Макс, Тута, Дарио Гебур
Халфове: Елиес Скири, Хуго Ларсон, Себастиан Роде, Макото Хасебе, Жуниор Дина Ебимбе, Марио Гьотце, Йеспер Линдстрьом, Пакстен Ааронсон, Ансгар Кнауф, Мехди Лоуне, Харприт Синг Готра
Нападатели: Омар Мармуш, Рандал Коло Муани, Йесик Нганкам, Йенс Петер Хауге

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!