Треньорът на Барса Роналд Куман е постъпил в болница след паническа атака и състояние на голяма тревожност. Нидерландският специалист е останал няколко часа в клиника, където след направени обстойни прегледи е бил изписан. Лекарите заявили, че Куман трябва да се отпусне, защото прекаленият стрес, стоварил се върху него напоследък, му се е отразил негативно.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Това съобщи журналистът на Fox Sports – Даниел Жиронес, който припомня, че преди година наставникът получи инфаркт и медиците следят много внимателно състоянието му.

Бъдещето на Куман в Барселона продължава да е неясно, макар че според повечето медии раздялата предстои. Той имаше среща с шефа  на клуба Жоан Лапорта, на която двамата се разбраха след две седмици да проведат нов разговор. Именно тогава ще стане ясно окончателно дали Куман ще остане.

При предсрочно прекратяване на договора му спецът ще прибере неустойка в размер на 5,8 млн. евро, както и още 7,2 млн. евро, колкото е годишното му възнаграждение. Всичко това прави общо 13 милиона евро.