Треньорът на „Ботев“ (Враца) Викторио Павлов даде пресконференция преди второто поредно гостуване на тима си. В събота врачани играят в Созопол в мач от 2 кръг на „Б“ група. Павлов призна, че има проблем с младите играчи в тима, които не показват най-доброто от себе си. Специалистът призна, че тимът му е имал нужда от нападател като Васил Калоянов, въпреки че той още не е във форма. Контузени са Найджъл Яниславов и Александър Димитров.
 
„При нас най-големият проблем са младежите и квотата от 4 играчи на възраст до 23 г., която трябва да се запълва. Имам забележка към по-младите играчи, които го раздават лежерно и не влагат максимума, за да играят футбол. Идват на тренировка да отбият номера. Говорих 3-4 пъти с тях, но няма особена промяна. Надявам се за времето, през което ще работя с този отбор, да ги променя“, заяви Павлов.
 
„Гледах запис от мача Локомотив (Мездра) - Созопол. Ще излезем срещу отбор, който е млад, доста добре подреден и балансиран. Не обичам тимове, които излизат да се бранят. Когато се срещнат два равностойни отбора, нека победи по-подготвеният и по-добрият. Аз съм максималист. Положението обаче е такова, че всички тимове в „Б“ група са почти равностойни. Не може да има подценяване“, допълни треньорът на „Ботев“ (Враца).