Tреньорът на първия съперник на България в евроквалификациите - Черна гора Миодраг Радулович говори на националната база на страната им преди визитата в Разград този петък (19:00 часа)

Специалистът определи България като футболна държава, а тимът ни като отбор с нова енергия под ръководството на Младен Кръстаич.

„Фокусирани сме върху България. От опита си знаем колко важно е началото на една квалификация, така че ще отидем в Разград да сторим всичко правилно. Ключът за тази среща е концентрацията. Особено тогава, когато бъдем притиснати, защото ще има такива моменти. Трябва да имаме план за всяка една ситуация, тъй като нашата цел е да вземем победата“, каза Радулович.

„Има играчи, които са в най-добрата си форма, които играят често за своите отбори и могат да посрещнат стандартите на тези мачове. Хубавото е, че националният ни отбор изкара добър уикенд и нямаме повече контузии. Ще ни липсват тримата отсъстващи, но трябва да се съобразим“.

„Важно е да започнем работа по правилния начин, да постигнем добър резултат. България е футболна държава и сега се наслаждава на добри игри при Младен Кръстаич, който донесе нова енергия. Поднови отбора и вече са агресивни. Искат да диктуват темпото, а ние трябва да отговорим на това. Смениха и схемата си на игра и имат качество в отбора. Това ще срещнем в Разград“, допълни още Радулович.

Нашата група в квалификациите за Евро 2024