Треньорът на Каляри Роландо Маран похвали футболистите си след успеха над Интер с 2:1 в Серия А. Българският национал Кирил Десподов се появи в игра в 81-ата минута и успя да изработи дузпа в последните секунди, която обаче Барела не успя да вкара.

„Момчетата се представиха невероятно във всички аспекти. Показахме класа, създадохме много шансове през първото полувреме, показахме характер  и решителност. Това е бе една запомняща се нощ”, коментира Маран.

„Победихме един страхотен тим като Интер с фантастично представяне в един труден момент за нас. Направихме перфектен мач. Нападателите и Барела се трудиха наистина здраво за всички останали. Те започваха да се бранят още в половината на Интер, а това направи задачата на останалите по-лесна. Знаехме, че ако сме пасивни и се дръпнем назад ще бъде трудно да устоим на натиска на Интер. Те са смъртоносни с центриранията си в наказателното поле. Вместо това ние се съсредоточихме върху това да ги накараме да се защитават и да използваме нашите силни страни”, каза още наставникът на Десподов.

ИТАЛИЯ, СЕРИЯ "А" - СЕЗОН 2018/2019