Старши треньорът на Динамо (Минск) Вук Рашович коментира жребия в Лига Европа. Неговият тим среща нашия Черно море във втория квалификационен кръг на турнира.

42-годишният специалист е бивш защитник на Славия, а през лятото на 2013 г.  беше начело на Партизан (Белград) в сблъсъците срещу Лудогорец в Шампионската лига.

"В Европа няма слаби съперници. Уважаваме Черно море - те спечелиха Купата на България. Ще играем два мача с тях, и се надявам в тях да покажем, че сме по-добри. Трябва да продължим напред.

Ще съберем информация, искаме да гледаме мачове на Черно море, да ги анализираме, и да се запознаем със състава им, отбеляза сърбинът.

- Работата по трансферите тече постоянно, но феновете трябва да са търпеливи и да изчакат 7-10 дни, защото сега нямаме повече информация.

Имам опит в срещите с български отбори. Докато работех в Партизан, два пъти играхме с Лудогорец. Българските отбори играят техничен футбол. Знаем, че България е футболна нация, там обичат много футбола. Феновете много подкрепят своите отбори."