Треньорът на Динамо (Загреб) Зоран Мамич даде пресконференция преди мача в Лига Европа с българския шампион Лудогорец. Срещата между двата тима на стадион „Максимир“ в хърватската столица е утре от 20:00 чака българско време.
 
„Предстои ни мач в края на един дълъг и труден европейски сезон. Надяваме се да завършим с победа. Знам, че казахме това и преди предишните мачове, но вярвам в силите на отбора. Момчета са в добра форма и ще го докажат на терена срещу Лудогорец“, заяви Мамич.
 
„Лий Ади няма да играе в утрешния мач заради контузия, вместо него ще пусна младия Йосип Чалушич. Не мисля, че наказанието, което ФИФА наложи на Шимунич ще му окаже влияние. Очаквам утре да е титуляр. Същото важи и за Ален Халилович. Това, че между двамата е тиражирам медиен скандал, не означава, че има такова нещо. Просто двамата се конкурират за титулярно място“, допълни треньорът на Динамо.
 
„Лудогорец се представя много силно и това ни задължава да излезем с най-силния си състав в утрешния мач, независимо, че ни предстои трудна среща със Задар през уикенда. Българите сериозно ме изненадаха с представянето си в Европа. Заслужено спечелиха първото място в групата, въпреки че с нас беше могъщият ПСВ Айндховен. Лудогорец заслужава уважение. Това обаче не означава, че утре няма да подхлъзнем съперника“, коментира Зоран Мамич.