Треньорът на Галатасарай Окан Бурук коментира предстоящото домакинство на Байерн. Турският гранд приема баварците в мач от група "А" на Шампионската лига във вторник от 19:45 часа.

Бурук обясни, че все още не е взето окончателно решене за участието на Мауро Икарди в двубоя. Аржентинецът е с контузия, получена при победата над Бешикташ с 2:1. Икарди вкара и двата гола в дербито от турската Суперлига в събота.

"До момента имаме актив от 4 точки и това е важен мач за нас. Трябва да се възползваме от домакинското си предимство и нашите привърженици, защото искаме да увеличим актива си. Ако спечелим, това ще е наистина страхотно", коментира Бурук.

"Знаем силата на Байерн. Те нямат загуба в турнира от доста време, но това може да бъде допълнителна мотивация за нас. Още след тегленето на жребия беше ясно, че те са категоричният фаворит. Всяка спечелена точка е крачка по пътя към второто място. Ще дадем всичко от себе си със сърце и заради нашите фенове. Не се страхуваме от съперника и се надяваме на още една незабравима вечер, както срещу Манчестър Юнайтед", добави треньорът на Галатасарай.