Треньорът на Милан Масимилиано Алегри остана изключително разочарован след поражението с 1:2 при визитата на новака Верона в първия мач от новия сезон в италианската Серия „А”. Българският национален вратар остана на резервната скамейка на домакините и ще чака своя дебют в някоя от следващите срещи на тима от града на Ромео и Жулиета.

„Представихме се слабо, играхме лош футбол. Трябваше да контролираме топката по-добре. Сами реанимирахме Верона, който се мъчеше. Играхме слабо и те заслужиха победата, така че трябва да реагираме. Трябва да играем с повече целеустременост, за да постигаме резултати. Не съм толкова разтревожен, колкото ядосан, защото сами си правим живота труден. Меки сме в единоборствата и сме зле с техниката“, сподели Алегри.

„Това бе първият кръг и е нормално загуба като тази да бъде болезнена, особено преди важния плейоф срещу ПСВ Айндховен в Шампионската лига. Тони даде тон на Верона и се бори като лъв, което трябваше да бъде наша отличителна черта. Трябва да показваме различно поведение. Има някои играчи, които пропуснаха част от тренировките в подготовката, но това не бива да е оправдание. Играхме като отбор само за 13 минути в целия мач“, допълни специалистът.