Треньорът на ПСВ (Айндховен) Фред Рутен заяви, че е доволен от представянето на Станислав Манолев, въпреки червения картон, който получи той. Холандците отстраниха Черно море в 3-ия квалификационен кръг на турнира Лига Европа след днешната победа с 1:0 и първия успех със същия резултат.

"Най-важното за нас бе да преминем този кръг и се радвам, че го направихме. Мачът се усложни за нас след червения картон в 44-ата минута. Доволен съм от резултат и играта. През втората част играхме добре в защита като не дадохме шансове на Черно море да стигне до изгодни голови положения. Затрудниха ни само при един корнер и един удар от дистанция", каза Рутен.

"Манолев се представи нормално. Не мисля, че това му бе най-добрият мач, но не бе и най-лошият. Аз съм доволен от Манолев. Никога не съм казвал, че Кромкамп е лош футболист и затова не е на терена. Не гледах играчи на домакините, бях изцяло концентриран върху моя състав. Не мога да кажа кой ми е направил впечатление от българите", завърши холандският специалист./БЛИЦ