Треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие се ядоса на пресконференция заради последните трансферни спекулации около Килиан Мбапе. Галтие вече заяви, че Мбапе е концентриран върху отбора и това да се представя по най-добрия начин за френския шампион.

„Човек трябва да има опит и да бъде на определена възраст, за да може да се справя подобаващо с тези неща. Това, което искам да кажа е, че вие никога не говорите за футбол. Питате ме много въпроси. Не говоря индивидуално за някого, а за вас като медии“, обърна се Галтие към журналистите на последната си пресконференция, предава агенция „Ройтерс“.

„Много пъти имам чувството след мач, че от 10-15 минути на пресконференция, само в една говорим за футбол. Каквото и да кажа, вие не ми вярвате, защото пишете обратното и казвате обратното. Така че, когато кажа, че даден играч е добре и че се разбират, че са професионалисти, това не интересува никого. Пишат се други неща“, каза още Кристоф Галтие.

„Няма да коментирам слухове. Килиан отговори по най-добрия начин. Беше избран за играч на мача. Представи се добре. Аз ви отговарям честно. Горд съм, че съм треньор на Пари Сен Жермен и че съм начело на тези футболисти. Нека говорим и пишем за футбол“, завърши Галтие.