Треньорът на Рома Руди Гарсия смята, че всички в тима са забравили разочароващите резултати в последно време и са готови да покажат това в предстоящите срещи. Както е известно, само в рамките на няколко дни, "вълците" записаха две тежки поражения с 1:6 от Барселона в Шампионска лига и с 0:2 при домакинството си на Аталанта в Серия А.

"След загубите от Барселона и Аталанта работихме много здраво. Сега се нуждаем от позитивен резултат и то незабавно. В този клуб винаги се работи много усърдно. Ако това не бе така нямаше да завършим на второ място в последните две години. Също така смятам, че съвместната вечеря между играчите бе добра идея. Това бе тяхно решение, което показва, че всички в отбора са обединени. Сега остава да излезем на терена и да постигнем нужния резултат”, сподели френският специалист.

В събота Рома гостува на Торино от 16:00 часа в мач от 15-ия кръг на Серия А. Римляните в момента заемат 4-то място във временното класиране с актив от 27 точки, докато "биковете" са 8-ми с 21 пункта.