Треньорът на Слован (Братислава) Самуел Словак заяви, че възпитаниците му трябва да вземат сериозен аванс срещу Лудогорец преди реванша на българска земя. Първата среща между двата тима от втория квалификационен кръг на Шампионската лига утре вечер от 21:15 часа българско време в Братислава.

“Лудогорец е тим с играчи от целия свят. Те имат много добри футболисти от Южна Америка, но ние не трябва да се притесняваме, защото имаме добри кадри. Слован разчита повече на футболисти от Словакия и това е добре за колектива ни. Осъзнаваме силата на съперника, но искаме да победим. Този сблъсък има две части. Трябва да постигнем резултат, който ще ни даде предимство преди реванша. Трябва да действаме ефективно. Лудогорец има много добри индивидуалности”, сподели Словак пред журналистите в Словакия.

“Всички са на разположение за утрешния мач. Изключение прави Соума, който тренира с нас едва от 2 дни и не е на 100% готов за игра. Знам, че в Лудогорец има футболисти, които вече не са в отбора, а други са наказани. Те обаче са заменени с други. Това може да е проблем за опонента ни, но ние трябва да си гледаме нашата игра. Трябва да обърнем специално внимание на един играч, но ще го запазя за себе си”, каза Словак.