Треньорът на Спортинг (Лисабон) Пауло Серджо не успя да скрие разочарованието си от отпадането на тима за Купата на Португалия. Снощи съперникът на "Левски" беше елиминиран след поражение от Витория Сетубал с 1:2. Както е известно, Спортинг пристига в София във вторник, а два дни по-късно ще играе със "сините" в последен мач от Група "C" на турнира Лига Европа. Срещата е без значение за гостите, които вече се класираха на 1/16-финалите.

"Витория Сетубал игра много ефикасно през първото полувреме. Те имаха две положения и вкараха два гола. След почивката се опитахме да променим развоя, но не се получи. Те се показаха като много сплотен отбор в защита. Бяхме с големи амбиции за този мач, но сега сме много тъжни. Усетихме това поражение като удар в стомаха", сподели Серджо дни преди гостуването на "Левски".

"Мястото ми винаги е в опасност. Няма нито един треньор, който все да печели своите мачове, но аз не мисля за нещо подобно. Вярвам в работата, която върша", каза още треньорът на Спортинг. /БЛИЦ