Треньорът на Стяуа Рони Леви се ядоса на въпрос на румънски журналисти относно това дали липсата на картотека на нападателя на ЦСКА Жуниор Мораес е добра новина за него. Израелецът видимо се разгневи на питанията на местните медии за бразилеца, който продължава да е със спрени права от ФИФА.

“Мораес въобще не е важен за нас. Няма какво да ме питате по този въпрос. Разбирам и ще отговоря на всички питания относно моя тим и този на ЦСКА, но в случая този въпрос не касае нито едното, нито другото. ЦСКА има достатъчно добри футболисти, които трябва да опазим, за да се затормозяваме с мисли за Жуниор Мораес", обясни Леви.

“Това е само първата от две срещи. ЦСКА е добър отбор, разполага с добри футболисти и много качествена атака, но ние сме домакини и искаме добър резултат преди гостуването в София. Готови сме за това, което ни очаква. Зику е много класен футболист. Всички знаем, че е голмайстор на Румъния за миналия сезон. Имаме респект към него. Но те имат и други футболисти, които са много добри”, допълни специалистът.

“Почти всички в състава ни са готови за утре. Имаме няколко футболисти, които се включиха по-късно, но с момчетата, които имаха проблеми от двубоя с Университатя, няма да има проблем да играят. На около 60% от потенциала си сме в този момент от сезона. Но все пак сме много силен отбор, имаме силни футболисти. Трябва да продължаваме да вървим по нашия път. Той е правилен и знаем, че трябва да го следваме и смятам, че ще постигнем успехи. Беше добре мачът да се играе в Букурещ, но това е положението. Чувам, че стадионът в Клуж също ще се напълни, имаме нужда от подкрепата на феновете. Оценявам интереса на привържениците, важно ще бъде да са до нас”, завърши Леви./БЛИЦ