Нападателят на Ювентус Давид Трезеге е убеден, че тимът може да спечели Лига Европа. Тази вечер “старата госпожа" приема в първи 1/8-финал английския Фулъм.

“Лига Европа е важно състезание за всеки от нас. Победата ни във Флоренция ни даде допълнителен стимул и вярвам, че вървим по правилния път", допълни нападателят.

Нападателят допълни, че трофеят е единствената останала възможност пред тима, който няма шанс за титлата, отпадна и от турнира за купата на Италия.

“Много уважавам Фулъм. Те са много компактен отбор, в който всеки си знае мястото на терена. Забелязал съм, че са много стабилни в защита. Отборите на Рой Ходжсън са винаги много добре подредени и балансирани. Трябва да запомним това и да не сваляме гарда си нито за секунда. Нуждаем се от пълна концентрация във всичките 180 минути на двата мача. Да играем в този турнир не е просто някакъв лукс, а напълно сериозна задача. Проблемът е, че не можем да разчитаме на едни и същи играчи в три поредни мача", допълни старши треньорът Алберто Дзакерони./БЛИЦ