Лятото не е само за забавление на слънце и Евро 2012. Това е сезонът, в който всеки ден в медиите излизат новини за трансфери, а мениджърите правят всичко, за да окомплектоват съставите си за следващия сезон. “Daily Mirror” направи извадка на всички днешни трансфери и спекулации свързани с английските отбори:

-Байерн (Мюнхен) вади 25 милиона паунда за Един Джеко. Сити иска да продаде босненския нападател, както и Карлос Тевес, Роке Санта Крус и Емануел Адебайор, за да отвори място за Робин ван Перси от Арсенал

-Саломон Калу е в полезрението на Арсенал.

-Нюкасъл Юнайтед и Демба Ба отрекоха за сделка с Галатасарай

-Фулъм подписа договор с нападателя Джордж Уилямс от МК Донс.

-Бъдещето Алберто Акуилани в Ливърпул ще бъде решено в следващите няколко дни, според агента на играча.

-Ведран Чорлука предупреди Тотнъм, че е възможно масово напускане на най-добрите футболисти на отбора, след като всички те искат да играят в Шампионска лига.

-Арсенал дебне руския голмайстор Алан Дзагоев, чийто договор с ЦСКА (Москва) изтича през декември.

-Манчестър Сити иска защитника Андреа Раночия да бъде включен като част от сделката с Интер за Александър Коларов.

-Манчестър Юнайтед, Арсенал и Тотнъм могат да вземат Клаас-Ян Хунтелаар срещу 17 милиона паунда, колкото е освобождаващата клауза в договора му с Шалке.

-След като преговорите за нападателя на Порто Хълк се проточиха, Челси насочи интереса си към Стеван Йоветич от Фиорентина.

-Уест Хям е близо до договор с бившия играч на Реал (Мадрид) Гути

-Манчестър Сити финализира сделката за полузащитника на израелския Ашдод Нир Битон.

-Райън Нелсън се очаква да премине в Куинс Парк Рейнджърс със свободен трансфер. 34-годишният футболист напусна Тотнъм.

-Гарет Бейл може да бъде следващата звезда, която да си тръгне от "Уайт Харт Лейн", след като неговият агент потвърди, че неучастието на Тотнъм в Шампионската лига е проблем.

-Уест Бромич е пред договор с вратаря Робърт Грийн.

-Италианските грандове Интер и Милан са готови да се борят за подписа на бразилския полузащитник на Манчестър Юнайтед Андерсон.