ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ал Насър и Кристиано Роналдо отпаднаха на 1/4-финал от Азиатската Шампионска лига след загуба с 1:3 след дузпи (3:2 в редовното време и 4:3 в продълженията) от Ал Аин.

Тимът от ОАЕ гостува в Саудитска Арабия след успех с 1:0 в първата среща, като загуби реванша с един гол разлика, след което победителят трябваше да се реши след продължения и дузпи.

С два гола в 28-ата и 45-ата минути Софиан Рахими даде комфортен аванс на Ал Аин, но в добавеното време на частта Ал Насър върна интригата.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Абдулрахман Гариб се разписа за 2:1 след асистенция на Садио Мане. Минути след почивката Халид Ейса си отбеляза автогол и резултатът беше изравнен. Бразилският защитник на домакините Алекс Телеш се разписа за 3:2 четвърт час преди края.

В продълженията Ал Насър остана с човек по-малко след червен картон на Айман Яхия в 98-ата.

Пет минути по-късно Ал Аин изравни резултата чрез Султан Ал Шамзи, а само две преди края на продълженията с точно изпълнение на 11-метров наказателен удар за 4:3 Кристиано Роналдо прати двубоя към дузпи.

За съжаление на португалската звезда само той успя да се разпише от бялата точка за Ал Насър, докато Марцело Брозович, Алекс Телеш и Отавио пропуснаха. Софиан Рахими, Каку и Султан Ал Шамзи бяха точни за Ал Аин.

На полуфиналите тимът от ОАЕ ще има нов саудитски съперник, тъй като ще се изправи срещу победителя от сблъсъка между Ал Хилал и Ал Итихад. Реваншът между тях е днес от 21:00 часа, като Ал Хилал има предимство след победата с 2:0 в първия двубой.