Втородивизионният турски Юмраниеспор е напът да привлече една от трансферните цели на ЦСКА. Клубът от югоизточната ни съседка е пред подпис с българския национал Георги Минчев от АЕЛ Лимасол, съобщава журналистът Решат Джан Йозбудак от медийната платформа „Sports Digitale“.

Информацията му беше цитирана и доразвита от кипърските медии. Sport-fm.com.cym припомня информации, че 29-годишният Минчев няма да остане в АЕЛ, въпреки че има договор за новия сезон и независимо, че редовно се доказва като много добър нападател. Голямата заплата на българина вероятно е причината тимът от Лимасол да търси начин за раздяла.

Както е известно, от началото на лятото се знае, че Георги Минчев е трансферна цел на ЦСКА. „Армейците“ имат нужда от нови футболисти в нападението.

Българският национал през зимата премина в АЕЛ Лимасол, за който участва в 20 мача във всички турнири, в които реализира 12 гола.

Вчера Георги Минчев игра през второто полувреме за АЕЛ Лимасол при равенството 2:2 с Омония Арадипу. Новият треньор на „жълто-сините“ Крис Коулман заложи на два различни състава в двете полувремена.