Френският национал Антони Марсиал не игра за Манчестър Юнайтед при победата с 3:0 над Тотнъм през уикенда заради контузия в задната част на бедрото. Поне такова беше обяснението на мениджъра Оле Гунар Солскяер.

Това обаче е пълна лъжа. Така твърди съпругата на 25-годишния нападател Мелани.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Съпругът ми е много добре. Преди две седмици имаше леко хранително отравяне. В момента няма, а и скоро не е имал, контузия в задната част на бедрото, както беше обявено“, обяви инфлуенсърката, която има 3,4 милиона последователи в „Инстаграм“.

Тя направи това в специално интервю в социалната мрежа, в което отговаряше на въпроси на своите последователи. С твърдението си тя директно обвини 48-годишния Солскяер в лъжа. Освен това Мелани показа в стори снимка на съпруга си, който тренира у дома на велоергометър докато на телевизора върви мача на Юнайтед с Тотнъм.

Антони Марсиал има договор с Манчестър Юнайтед до лятото на 2024 г. Френският нападател обаче много рядко играе за „червените дяволи“ през този сезон. Заради силната конкуренция в атаката на тима, той е изиграл само 156 минути.