Цървена звезда победи вечния си съперник Партизан с минималното 1:0 в опожареното дерби на Сърбия от 11-ия кръг на местното първенство.

Успехът за „звездашите” дойде след автогол на Милан Обрадович в 18-ата минута. Феновете на „гробарите” пък запалиха огромен пожар на трибуните на „Мала Маракана”. Гостуващата агитка изгори напълно южната трибуна на стадиона в края на мача, недоволствайки от негативния резултат. В 54-ата минута привържениците на гостите запалиха множество пожари на трибуната си, с които на практика я унищожиха. За подклаждането на огромния пожар феновете използваха транспарантите от хореографията си и седалките на стадиона. Реферът Милорад Мажич взе решение да прекрати мача заради голямата опасност за живота на много хора, но впоследствие срещата се доигра и Цървена звезда спечели трите точки, въпреки че в 89-ата минута остана с човек по-малко на терена заради червения картон на Лазич.

След победата си Цървена звезда събра 20 точки и се доближи само на една от Партизан, който продължава да е лидер във временното класиране.