Руският гранд ЦСКА (Москва) иска да вземе под наем германския халф на Челси Марко Марин, съобщава вестник „Известия“. 23-годишният полузащитник подписа със „сините” от Лондон през миналото лято като свободен агент, след като напусна Вердер (Бремен). Марин обаче така и не успя да се наложи в първия състав на Челси и получава шанс за изява само като резерва и то в отделни мачове.

„Не крия, че Марин има няколко интересни оферти за под наем до края на сезона. Не мога да спомена клубове, но мога да кажа, че офертите идват и от Западна, и от Източна Европа. Марко се чувства добре в Лондон, но за да играе редовно в немския национален отбор той трябва да е титуляр. Ще имаме разговор скоро с ръководството на Челси относно всички възможни опции за него да продължи своята кариера”, сподели Фали Рамадани, агент на играча.

Босовете на ЦСКА (Москва) поддържат добри отношения със собственика на Челси Роман Абрамович още от годините, в които петролната компания на милиардера „Сибнефт” бе основен спонсор на руския гранд.