ЦСКА (Москва) спечели с 3:2 гостуването си на Волга в мач от 9 кръг на руската Премиер лига, след като изоставаше с два гола на почивката.
 
Срещата започна с натиск на “армейците”, но домакините се бранеха внимателно и опасно контраатакуваха. Въпреки очаквания първи гол за московчани, резултатът беше открит от тима от Нижни Новгород.
 
В 21-ата минута Шота Бибилов намери Иля Максимов, който навлезе в наказателното поле и би в далечния ъгъл на вратата на Игор Акинфеев. По този начин беше прекъсната серията на вратаря от 529 минути без допуснат гол.
 
Точно преди почивката Волга удвои аванса си. Василий Березуцки фаулира Алексей Сапогов пред наказателното поле, а потърпевшият изпълни точно отсъдения пряк свободен удар. Топката влезе до гредата, а Акинфеев не реагира.
 
Второто полувреме също започна с натиск на ЦСКА (Москва), а домакините, изглежда доволни от аванса си, вече не атакуваха толкова опасно. Алан Дзагоев поведе “армейците” напред и изравни с два гола за 12 минути.
 
В 57-ата минута той простреля Иля Абаев с удар от 22 метра, а малко по-късно изравни със задна ножица след центриране на Марио Фернандес. Второто попадение на Дзагоев е гол № 1000 за “армейците” в руската Премиер лига. Четири минути преди края гостите стигнаха до победата. Ахмед Муса засече центриране на Кейсуке Хонда и прати ЦСКА (Москва) временно на първо място в класирането с 21 точки. Волга е на 14-а позиция с 4 точки.