ЦСКА (Мосва) обърна Том с 2:1 като гост в мач от 6 кръг на руската Премиер лига. В титулярните състави на двата отбора имаше по един българин с фамилия Миланов.
 
Георги Миланов от „армейците“ за първи път започна мач в Русия в стартовия състав, но беше заменен на почивката от Зоран Тошич. Живко Миланов игра цял мач за домакините, а Пламен Николов остана резерва.
 
Игор Портнягин даде аванс на Том в 30-ата минута. Той беше точен при добавката на удар на Кирил Панченко, който беше отразен от Игор Акинфеев.
 
Защитата на домакините се предаде в 52-ата минута, когато Сейду Думбия изравни с удар от границата на наказателното поле след пробив на Георги Шченников отляво.
 
Шест минути по-късно ЦСКА (Москва) стигна до победен гол. Зоран Тошич стреля към вратата, но Пьотър Вашек отрази удара му. Топката обаче попадна Ахмед Муса, който нямаше проблем да я прати във вратата.
 
С този успех „армейците“ излязоха начело на класирането с 14 точки от 6 мача, докато Том (Томск) се намира на последната позиция без спечелен актив.
 
РУСИЯ, ПРЕМИЕР ЛИГА, 6 КРЪГ
От 24 август (събота)
Динамо (Москва) – Зенит 1:1
Том – ЦСКА (Москва) 1:2
 
ПРЕДСТОЯЩИ
На 24 август (събота): Волга – Терек, Анжи – Краснодар
На 25 август (неделя): Рубин – Криля советов, Кубан – Урал
На 26 август (понеделник): Амкар – Спартак (Москва), Локомотив (Москва) – Ростов
 
КЛАСИРАНЕ: 1.ЦСКА (Москва) 14 точки, 2.Ростов 13 т., 3.Спартак (Москва) 11 т., 4.Зенит 11 т., 5.Локомотив (Москва) 10 т. и др.