Руският шампион ЦСКА (Москва) иска да привлече бразилското крило на Краснодар Жоазиньо. Московските “армейци” са готови да извадят 12 милиона евро за бившия играч на “Левски” и любимец на “сините” фенове.

"Жоазиньо е много добър футболист, който притежава прекрасна скорост, дрибъл и движение по терена. Той е един от лидерите на отбора на Краснодар, който играе на високо ниво. Бразилецът създаваше много проблеми на всички водещи клубове в руската първа дивизия, включително и на "армейците". В ЦСКА играят много футболисти от най-висока класа, но някои от тях само могат да завиждат на таланта на Жоазиньо", каза известният специалист Александър Тарханов, който работи успешно като треньор и президент в ЦСКА.

Жоазиньо беше привлечен в “Левски” през 2007 година с трансфер от Португеза. Той игра успешно за "сините" и през 2011 премина в отбора от Краснодар, за който игра 74 мача във всички турнири. В тях той вкара 11 гола и подаде за още 28. Бразилецът има договор с Краснодар до края на 2015 година.

Преди няколко седмици ЦСКА (Моксва) закупи играч номер едно на България за 2012 година Георги Миланов.