ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК!

Абсолютно всички футболисти във Висшата лига ще се разпишат в подкрепа на Стилиян Петров и фондацията му "Излекувай левкемията". Гостуващите на "Астън Вила" отбори ще оставят своите автографи на специално изготвена стена, а в края на сезон един от запалянковците на клуба ще я спечели, пише "Труд".


"Подкрепата на феновете, не само тези на "Астън Вила", ми помогна много в битката с левкемията - каза капитанът на националния отбор. - Надявам се благотворителната инициатива да помогне на мнозина други болни от тази болест. През последните девет месеца научих много за левкемията, за хора, които страдат от нея, и за техните семейства, които ги обичат. Искам да съберем средства, за да се борим с болестта. Затова благодаря на всички мои колеги от Висшата лига. Събирайки парите, наистина можем да се преборим."


"Като съотборник и футболист Стан е едно от най-добрите момчета, които съм срещал - каза Пол Ламбърт, мениджърът на "Астън Вила". - Когато дойде почти като юноша в "Селтик", за кратко време се превърна в лидер на съблекалнята. Той е капитанът на "Астън Вила" и винаги ще бъде. Липсва ни на терена."