Треньорът на Партизан Марко Николич беше ударен от бомбичка през първото полувреме, а през втората част беше изгонен при равенството 1:1 на тима му като гост на Нови пазар.
 
Феновете на „черно-белите“ получиха забрана да посетят срещата, а ултрасите на домакините направиха направиха доста напрегната атмосферата за гостите от Белград. Николич беше ударен от бомбичката, след като Данко Лазович даде аванс на Партизан.
 
През втората част гол на Владимир Волков беше отменен за засада, което накара Николич да избухне срещу съдията Владо Глоджович и беше изгонен да догледа мача от трибуните. В края на мача защитникът на „черно-белите“ Бранко Илич си вкара автогол.
 
„Мога само да кажа, че съдията изпусна контрола върху мача и това провокира цялата грозна атмосфера на стадиона. Неговото поведение води сръбския футбол към дъното. Вероятно имам вина за изгонването си, тъй като сигурно съм протестирал много бурно. Вината за изпусната победа и изцяло на моя тим, тъй като не бяхме достатъчно агресивни през второто полувреме“, заяви 35-годишният Николич.
 
Въпреки равенството Партизан е на първо място в класирането с 35 точки след 14 кръга. Втори, с четири точки по-малко, е Цървена звезда, който в събота се наложи с 2:1 над ОФК Београд.