Бившият нападател на ЦСКА Шикозе Удоджи даде интересно интервю пред беларуското списание "Офсайд". Нигериецът твърди, че в България се краде много. "Когато играех за ЦСКА, си купих BMW Х6. Живеех в квартал, в който само шестима имахме такъв автомобил. На всички ни ги откраднаха. На един даже разбиха гаража, свиха му Х6 и оставиха на негово място Х5. Ето това е заменка", обяснява Удоджи.

Шикозе говори и за престоя си в ЦСКА. “Това е велик отбор, с велика история. Единственото, което не ми харесваше в София, бе постоянната смяна на ръководствата. Нямаше чувство на стабилност. Много неразбираем мениджмънт. Обичах да печеля трофеи с ЦСКА, а това ставаше често. Играехме редовно и в европейските турнири, връща се назад във времето Удоджи. Той разказа и за проваления си трансфер в Блекбърн.

"С младежкия отбор на България играхме контрола с Гърция през 2007 г. Представих се добре и вкарах два гола. Имаше скаути от Англия. Те ме харесаха и бях поканен в Блекбърн. Там останаха доволни от мен и бяха готови да ми предложат договор. Прът в колелото обаче сложи ЦСКА. Беше ми казано, че ако не подпиша договор за 4 г. с тях, ще остана без българско гражданство. По-късно с помощта на адвокати си взех паспорта. Оказа се, че в момента, когато ЦСКА са ме шантажирали, документите ми вече са били готови. Мафия…"

“Играех с вратарския №1 в знак на уважение към мен от президента Коко Динев. Той каза, че аз съм най-добрият футболист в отбора и трябва да играя с №1. По принцип не зациклям на един номер. С №1 ритах и в Брашов. Във Вихрен получих българско име - Митко Георгиев. Президентът имаше малък син, който постоянно идваше на нашите тренировки. Обичах да си играя с него. За момчето беше много странно защо всички в отбора ми викат Удоджи. Интересуваше се откъде е това неразбираемо име. Опитах се да му обясня, че идва от баща ми, но за него бе трудно да разбере. То ме помоли да си избера някое по-просто име - българско, признава техничарят.
- Когато пристигнах в България, ми хареса името Митко - лесно се произнася. На следващата тренировка момчетата продължиха да ме наричат Удоджи, синът на президента извика, че се казвам Митко. След кратко време всички свикнаха да се обръщат към мен така. Феновете на ЦСКА често скандираха "Митко" от трибуните.”