Уелс срази у дома Унгария с 2:0 и грабна последната квота от квалификациите за Евро 2020, след като завърши на второ място в група Е след Хърватия и остави след себе си Словакия, чийто тим надви гостуващия Азербайджан също с 2:0. „Маджарите“ останаха четвърти, а при успех можеха да продължат към финалния турнир. Това развитие на нещата е благоприятно за България и дава шанс на националите ни да са домакини в първия, а при успех и във втория двубой от предстоящите през март догодина битки за класиране на европейското първенство през Лигата на нациите.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Драконите“ доминираха срещу „маджарите“ при страхотна атмосфера на стадиона в Кардиф и спечелиха след две попадения на Аарън Рамзи (15, 47), който се разписа след асистенции на Гарет Бейл и Кийфър Мур. Гостите владееха повече топката след почивката, но не материализираха това превъзходство с точни удари и си тръгнаха победени, а това им отреди четвърта позиция в крайното класиране с 12 точки и 2 по-малко от Уелс.

В другия мач словаците победиха азерите с попадения на Роберт Боженик (19) и асистиралия м му Марек Хамшик (86). Те се надяваха на реми между Уелс и Унгария, но до такова не се стигна и в крайна сметка завършват трети в групата с 13 точки и една по-малко от „драконите“. Азербайджан остана на дъното с 1 точка.