Уест Хям победи с 2:1 след продължения играещия в Национална лига - север тим на Кидърминстър в двубой от 1/16-финалите в турнира за Купата на Англия. Победното попадение дойде в добавеното време на мача. "Чуковете" бяха на две минути от отпадане в редовното време, но гол на Райс прати мача в продължения.

В 3-ата минута на двубоя Влашич центрира опасно в наказателното поле, но бранител на домакините се справи със ситуацията.

Кидърминстър откри резултата в 19-ата минута на срещата, след като Алекс Пени се оказа в чиста голова позиция и прати топката в горния ъгъл на вратата на "чуковете". Елитният тим направи всичко възможно да възстанови равенството до края на първата част, но не сполучи.

В 55-ата минута отново Кидърминстър беше на голова позиция. Мат Престън отправи топката с глава към вратата, но тя мина над напречната греда. Джаред Боуен нанесе страхотен удар шест минути по-късно, но Симпсън спаси с вещина.

В добавеното време на срещата Деклан Райс преодоля няколко защитници на домакините и с остър диагонален удар възстанови равенството, което прати мача в продължения. Асистенцията дойде от Пабло Форналс.

Малко по-късно отново Райс можеше да зарадва съотборниците си и феновете, но ударът му мина малко над напречната греда, а мачът отиде в продължения. 

В 111-ата минута Ярмоленко прати топката в мрежата на съперника, но флага на страничния съдия показа, че играчът на "чуковете" е в положение на засада.

Когато мачът отиваше към изпълнение на дузпи, Джаред Боуен от няколко метра на празна врата реализира победния гол за елитния тим след пас на Кресуел.