Уест Хям е на крачка да счупи клубния си рекорд за входящ трансфер, след като се очаква преговорите със Спортинг (Лисабон) за Уилям Карвальо да приключат тази седмица. „Чуковете” изпратиха първа оферта на стойност 27 милиона паунда, но тя беше отхвърлена. Сега те са приготвили 36 милиона паунда – сума, която е заложена като освобождаваща клауза в договора на дефанзивния халф със Спортинг.  

Рекордът на Уест Хям за най-голям трансфер е 24 милиона паунда, които бяха платени преди месец на Стоук Сити за австрийския национал Марко Арнаутович.

Уилям Карвальо е на 25 години, полузащитник, европейски шампион с Португалия и твърд титуляр в състава на „лисабонските лъвове”. Интерес към него има и от няколко западноевропейски грандове, сред които Ювентус.

Уест Хям започна трагично новия сезон във Висшата лига на Англия, след като беше разбит на пух и прах от Манчестър Юнайтед с 4:0 на „Олд Трафорд”.

„Чуковете” бяха с четири от новите си попълнения - Джо Харт, Пабло Сабалета, Хавиер Ернандес и Марко Арнаутович, които явно още не са се сработили в новата обстановка. Лондончани обаче излязоха без редица основни титуляри от миналия сезон. Заради травми не играха Мануел Лансини, Шейк Куяте, Микаел Антонио и Анди Керъл.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ТРАНСФЕРИТЕ В АНГЛИЯ -ТУК!

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА - ТУК!