Уест Хям отбеляза официалното си преместване на бившия Олимпийски стадион, известен вече като „Лондон Стейдиъм“ в Лондон с мач срещу италианския шампион Ювентус. „Чуковете“ обаче помрачиха леко настроението на своите фенове, тъй като отстъпиха на „Старата госпожа“ с 2:3 пред 53 966 зрители.

Пауло Дибала и Марио Манджукич дадоха на аванс от два гола на гостите още до 21-ата минута. Две попадения на Анди Керъл обаче възстановиха равенството (34-ата и 52-ата). Пет минути преди края Симоне Дзадза донесе победата на „бианконерите“. Първият си мач за Ювентус изиграха новите попълнения Дани Алвеш и Гонсало Игуаин, за когото бяха платени 90 милиона евро на Наполи.

През пролетта Уест Хям напусна „Ъптън Парк“, който беше дом на клуба в продължение на 112 години. В четвъртък „чуковете“ успяха да се класират за плейофите на Лига Европа, след като елиминираха словашкия Домжале с общ резултат 4:2.

Първият домакински мач от Висшата лига за тима на Славен Билич на „Лондон Стейдиъм“ щке бъде на 21 август срещу Борнемут.